Re: T3-ji naprodaj

8) Živ 8)
Visoka poraba dela čudeže v glavi in nas na prvo žogo ubija,ampak,ko se strezniš in pomisliš kako se pelješ z bencinarjem in,ko poslušaš zvok motorja,hitro pozabiš na par litrov bencina več,sploh pa se s temi kombiji ne dela neka huda kilometraža,tako,da poraba naj nebi delala skrbi,čeprav zna biti kar visoka.Tudi sam sem imel tako imenovanega požeruha in res se z njim nisem odpravljal na kake dolge proge,ampak sem kar shajal.Bolj me sedaj moti,ko sem v garažo parkiral dizla in po dolgem času doumel zakaj mu rečejo smrduh
Da se pa kakšen kombi malo dlje časa prodaja pa je razlog v tem,da ga še ni našel pravi človek,saj ni vsakemu vse in takoj všeč.Je pa veliko takih,ki hodijo naokoli in tipajo teren na večih področjih in na koncu kupijo tistega,ki so ga v štartu gledali,če je slučajno še na voljo,če ga pa ni pa se ponavadi zgodi,da kupijo velko slabšega za isto ceno.
ZA PRIJATELJE

jaz stavim na dizla in.
imam pa trenutno preveč prevetrene žepe ,da bi ga imel za igračko za po brezpotjih ob reki muri-tistega za jurja mislim
Zadnjič spremenil bobo1841, dne 22 Nov 2013 17:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Živeti brez kombija je mogoče,vendar brezveze!

Boxerja s 100 konji bi bilo pa res greh predelat na 1.6 Td mlinček. Jaz bi ga dal na plin in užival v vožnji. :)
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

Me je poklical, T3 je bil prodan v enem dnevu, cena 800€

Prav, da je tok povpraševanja, dap loh kj več zaslužu :)

Pa mislm, da ga je en iz Gradca nabavu, tko da verjetno ga ne bo na forum :wink:

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost