Re: T3-ji naprodaj

Tega sem jaz v živo na hitro pogledal aprila pa ni bil nič kaj preveč lep. Sicer zgleda da so ga malo zrihtali ker takrat so mu manjkali zaključki odbijačov in ogledalo na sovoznikovi strani, ker je bila cela stran potegnjena in je tudi mela vdrtine in odnešeno barvo. Pa obrobe okoli oken, pa podvozje in ostale šibke točke so bile na hitri pogled tudi že bolj boge. Kako je notranjost ohranjena res nimam pojma, vem pa da je takrat imel ene gnusne radkape iz obija in res ni bil neki biser. Vsekakor fino predrag za moje pojme.

Evo ga:

Slika

Slika

to je pa zanimiva informacija. prodajalec mi je maja meseca dejal, da ima kombi na desni strani samo malo vrata udrta, da sploh ni opaziti. da ga je na dvorišču naslonil nevemkamže. poleg tega ima kombi tudi noter motor 1.9 td, za katerega nima urejene papirologije. koliko je realna cena takega kombija?

poklical lastnika, izvedel, da ima kombi VW motor in 15** ccm i 50 kw. pa da se može da se fura material, znači željezo, cigle, i svašta. ako ga ne pridem kupit, da ga bo prodal komu drugem aveš? :D :D

zanimivo je blo slišat. kombi je v KK, po moje ga majo kaki avtoprevozniki z raznim materialom. poleg tega, ko sem ga spraševal glede kombija, mi je podatke bral iz prometnega, čeprav se je na telefon prej nekdo drug oglasil, pa se drl (verjetno) čez celo dvorišče pa spraševal tega drugega moja vprašanja. na vprašanje kako je s papirji, če štimajo vse številke šasije in podobno, mi je kot iz topa odgovoril: pa da, sam pališ i ideš po material :D :D

trenutno je situacija taka, da imam dela z elektroniko na polno. ti kar pojdi na ogled in če ti bo všeč, kar kupi, se bo že našel kak voz zame, če ne drugače, pa s skupnimi močmi :)) če ga vzameš upam, da ne bo jama brez dna. drugače pa le napiši kaj si videl, v kakem stanju je. upam, da ne boš ostal brez vozila ko prideš tja, kaj veš kaj hudiča se jim plete po glavah.

Če je v KK, pa tako govori tip, pa če na sliki pogledaš, kak stric izgleda, pol se ve kdo ga ma...pa še, če praviš, da so ga uporabljali za prevoz materiala.......

baje radi kak golf 2 vzamejo v zameno :D

mater mam dolgo lajtngo ... pa to so "nasi" :D

potem moram še koga vzet s sabo.. sam ne smem it.. pa še srebrnega passata mam,ki je tud popularen za "odvzem" :lol:

kje ma to številko šasije vbito?

@vepar; v avto daj kolo, pa avto pusti na kaki policijski postaji, potem pa s kolesom dalje :D da ne boš šel peš domov :D kaj veš na koga naletiš. previdno pri pregledu številk šasije, da bo z dokumenti vse v redu.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost