Našli ste 685 zadetkov

Re: Škotska 2016

Mogoče je bil res vsaj enkrat na dan dež, vendar se po slabih treh letih to pozabi.;) Največ slabega vremena je bilo na severu otoka, ki smo ga pač malo hitreje prevozili, saj v dežju res nimaš kaj dosti početi zunaj.

Re: T4-5ke naprodaj

Preden gre na Avto.net
Multivan L99 2.5TDI 102KM z dvižno streho, Klima, Kuhinja(speedwave), Kompresorski hladilnik Waeco CDF18 ,Tenda Omnistor 2000, Kljuka. Spodaj ležišče 160x190, zgoraj 110x190...Lepo vzdrževan. Če koga zanima naj mi pošlje ZS.

Re: Nova grand California

Prevelika krava no, da bi se ji reklo california pa četudi xxl. Bolje bi bilo na najnižji osnovi Crafterja dizajnirati spodobno dvižno streho.
Sicer je pa Westfalia že odgovorila z modelom Sven Hedin 2018 na enakem avtu, ki je če ne drugega videti bolj normalen na cesti...

Re: Bivalni akumulator

Dva načina povezovanja bivalnega in štartnega akumulatorja obstajata. Pri prvem rele vklopi D+ iz alternatorja takrat, ko ima le ta dovolj visoke obrate. Pri drugem načinu pa VSR meri napetost štartnega akumulatorja in ko je ta dovolj napolnjen priključi na polnjenje še bivalnega. Si našel kje v svo...

Re: Irska 2018

V prvem postu sem napisal:
"V 29ih dneh smo prevozili 8334Km "....
Kampirali smo v kampih. Irci niso tako zelo zlati... cena za tri odrasle z elektriko je med 25€ in 30€ na noč.

Pojdi na napredno iskanje